Cukormáztól a profitig – mi kell a sikeres süti bizniszhez?

2018. november 22.

Mi zajlik egy sütis vállalkozás kulisszái mögött? Mitől lesz sikeres? Hogyan tud később szintet lépni és fejlődni?

Kitartóan népszerű téma a süti készítés, ömlik az ilyen jellegű tartalom a social media felületein. Régen túlléptünk a krémesek és a rigó jancsik egyszerű világán, teret nyert a kreativitás, az újítás, trendi lett a mentes és a vegán vonal is. Nem csoda, hogy az örömsütésen túl sokan vágnának bele a süti bizniszbe saját vállalkozás indításával. Mikor és hogyan érdemes az otthoni konyha tepsijén túl tekinteni? Mi kell egy cukrászat beindításához? Milyen engedélyek szükségesek? Mitől lesz sikeres a projekt, és hogyan lehet szintet lépni? A Piqniq Budapest eseményén üzletnyitási tanácsadóval és befutott brandek tulajdonosaival beszélgettünk arról, milyen lehetőségekkel és kihívásokkal kell szembe néznie ma egy sütis vállalkozónak.

Időpont: 2018. november 22. (csütörtök) 18:00–20:00

Helyszín: Flow Specialty Coffee Bar & Bistro – 1062 Budapest, Andrássy út 66.

Résztvevőink:

  • Márk Szonja – cukrász, az Édesem cukrászda tulajdonosa
  • Rétfalvi-Kurucz Alexandra – üzletnyitási tanácsadó, konyhatechnológus tervező – Étterem nyitás – Gasztro tanácsadás, 
  • Sallay Fanni – cukrász, a Cake Shop Budapest tulajdonosa
  • Kinga Szász – közgazdász, közbeszerzési tanácsadó, a Chouchou alapítója
  • Oltványi Zsolt – multi-elhagyó, a Mentes cukrászüzem tulajdonosa
  • Varga Margit – cukrász, korábban a Zazzi cukrászda tulajdonosa

Korábbi eseményeink

Nézd meg eddigi előadásaink, workshopjaink képes és szöveges összefoglalóját.

Értesülj híreinkről, első kézből!

A lap tetejére