Kávéhelyzet a hazai vendéglátásban – tegyük helyre az alapokat!

2019. május 9.

A hazai kávé helyzetet és a kávés kínálat alapvető kérdéseit jártuk körbe.

Mindennapjaink „feketéje” az elmúlt években reflektorfénybe került. A hagyományos olasz vonal kissé háttérbe szorult, dübörög a specialty láz. Lassan annyi a kávé szakértő, mint az influencer, mindeközben nem egyszerű igazán képzett baristát találni. A Piqniq Budapest eseményén a kávés világ szakértőivel jártuk körbe, mi a kávézás jelene Magyarországon. Igyekeztünk gyakorlatias kérdéseket feltenni és kézzel fogható válaszokat adni a vendéglátás jelenlegi és jövőbeni vállalkozóinak. Olyan fontos témákat elemeztünk vendégeinkkel, mint vendéglátóhelyként milyen kávét adjunk, béreljük-e a szükséges eszközöket vagy vásároljuk meg, vagy milyen kiegészítőket szolgáljunk fel a kávé mellé, és nem utolsó sorban, hogyan tartsuk meg és motiváljuk munkatársainkat.

Időpont: 2019. május 9. (csütörtök) 18:00–22:00

Helyszín: Horizont Café Budapest1073 Budapest, Erzsébet krt. 13.

Előadóink:

  • Tóth Sándor – kávés szakember és barista tréner, a A Kávé Háza üzemeltetője
  • Csatlós Csilla executive coach

Beszélgető parnereink:

  • Bajkó Péter – A Kontakt, a Szimply és a Horizont alapító tulajdonosa
  • Balázsi Péter – A My Little Melbourne ‘csoport’ társalapítója és több specialty kávézó cafecoach -a (My Green Cup, The Nook Specialty Coffeeshop, SixLetter Coffee Co., Isetta Bar). A Scrambler Ducati nagykövete Magyarországon.
  • Bosznai Tibor – A Hadik vezetője
  • Tóth Sándor – kávés szakember és barista tréner, a Kávé Háza üzemeltetője


Korábbi eseményeink

Nézd meg eddigi előadásaink, workshopjaink képes és szöveges összefoglalóját.

Értesülj híreinkről, első kézből!

A lap tetejére