Üzletnyitás workshop x Freyja – the croissant story

2019. május 26.

Interaktív előadás az üzletnyitás folyamatáról a tervezéstől az engedélyeztetésen át egészen a megnyitásig.

A Freyja croissant birodalma gyorsan helyet talált magának a budapesti gasztrocsillagok között. Népszerűsége a nyitás óta töretlen, ugyanakkor együtt változik, együtt lélegzik a vevőkörével és keresi a folyamtos megújulást és az új kihívásokat. A Piqniq Budapest workshopján közös croissant sütés mellett a Freyja csapatával, üzletnyitási tanácsadóval és pénzügyi szakemberrel beszélgettünk arról, hogyan kell sikeres pékséget és cukrászatot nyitni.

Időpont: 2019. május 5. (vasárnap) 14:00–19:00

Időpont: 2019. május 26. (vasárnap) 14:00–19:00

Helyszín: Freyja – the croissant story1074 Budapest, Szövetség u. 14-16.

Előadók:

  • Markovics Gergő – a Freyja tulajdonosa
  • Rétfalvi-Kurucz Alexandra – üzletnyitási tanácsadó, konyhatechnológus tervező – Étterem nyitás – Gasztro tanácsadás 
  • Rétfalvi Zoltán – pénzügyi mentor – Étterem nyitás – Gasztro tanácsadás

Korábbi eseményeink

Nézd meg eddigi előadásaink, workshopjaink képes és szöveges összefoglalóját.

Értesülj híreinkről, első kézből!

A lap tetejére