EPISODE 08

Az emberi vezető

Így tartsd meg az értékes munkaerőt!

Egy gasztrovállalkozás talán a többi vállalkozásnál is jobban függ a benne dolgozó munkatársak hozzáállásától. Jól szervezett csapatjáték szükséges, élén a folyamatokat átlátó vezetővel. Fontos, hogy a vezető az önismerete alapján megfelelő munkavállalókat válasszon ki maga mellé, de ahhoz, hogy hosszútávú legyen a közös munkavégzés, folyamatosan motiválni kell a dolgozókat. A legfontosabb rendszert adni a csapattagok köré, amelyben mindenki biztonságban érzi magát. Ugyanilyen fontos lehet a motiváló munkakörnyezet kialakítása.

Adásunkban Pistyur Vera, a Bridge Budapest alapítója és Gazsi Zoltán, az Eisberg ügyvezetője mond tippeket arra, hogyan lehet hosszútávon megtartani az értékes munkaerőt.


HASZNOS LINKEK

GAZSI ZOLTÁN
Eisberg Hungary

PISTYUR VERA (Bridge Budapest)
Honlap

MŰSORVEZETŐ
Petur András

GYÁRTÓ
Showcast Media