Adatkezelés

Adatkezelési és Adatvédelmi Nyilatkozat

www.piqniq.hu weboldalt (a továbbiakban: Weboldal) a Piqniq Budapest (a továbbiakban: a Szolgáltató) üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását az [Patkó Péter e.v. (székhely: 2484 Gárdony, Május 1. tér 4., adószám: 69750674-1-27, nyilvántartási szám: 53631815), mint Megbízott (a továbbiakban: Megbízott)]  végzi a Piqniq Budapest megbízásából.

A Piqniq Budapest a Piqniq Project Korlátolt Felelősségű Társaság szolgáltatása. Ennek megfelelően a Piqniq Project Kft. GDPR kompatibilis adatkezelési szabályai és eljárásai vonatkoznak ránk is. A Piqniq Budapest tevékenysége során a weboldalán, rendezvényein, nyereményjátékain, hírlevél regisztráció során gyűjtött személyes adatokat kizárólag az érintettek hozzájárulása alapján kezeli, a vonatkozó jogszabályoknak, és a Piqniq Project Kft. adatvédelmi szabályainak megfelelően. Az adatkezelés további részleteiről az adatkezelés módjáról, céljáról, az adatkezelésről való tájékoztatásról és az adatok törlésére vonatkozó kérdésekről a Piqniq Project Kft. adatkezelési tájékoztatójának releváns pontjaiban tájékozódhatsz.

> ELOLVASOM

A Szolgáltató rendezvényeire történő regisztrációval Ön hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait (név, cégnév és egyéb, a rendezvény szempontjából nélkülözhetetlen adat) a rendezvényt szervező Piqniq Budapest kezelje, valamint ahhoz, hogy Önről kép és/vagy videófelvétel készüljön, és azokat a Piqniq Budapest belső/külső kommunikációban, honlapjaikon, belső kommunikációs csatornáikon, közösségi média felületein felhasználhassa, illetve a rendezvényen jelenlévőkkel utólag megoszthassa. Amennyiben ezzel nem ért egyet vagy nem járul hozzá a fenti adatok kezeléséhez, használatához, kérjük, jelezze az alábbi e-mail címen: [email protected]

A felvételeket a Szolgáltató alvállalkozója készíti. A személyes adatok kezelője a Szolgáltató.

Az Érintettek személyes adataik kezeléséről a Szolgáltatótól tájékoztatást kérhetnek, hozzájárulásukat bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen visszavonhatják vagy módosíthatják; 2018. május 25-től megilleti őket az adatokhoz való hozzáférési és adathordozhatósághoz való jog. Kérhetik személyes adataik helyesbítését, zárolását, törlését, illetve jogsérelem eseten tiltakozhatnak azok kezelése ellen. Ezekben az esetekben a Skill-Trade Kft. adatvédelmi tisztviselőjéhez fordulhat a [email protected] mail címen, továbbá igényét polgári bíróság előtt érvényesítheti, vagy kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hivatal (NAIH) – székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C, postacím: 1530 Bp. Pf.: 5, honlap: www.naih.hu – segítségét is a 2011. évi CXII. törvény és az Európai Unió Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szabályai szerint. További információ a NAIH honlapján található.

Weboldalt ingyenesen és személyes adataid megadása nélkül látogathatod, a Weboldalon azonban sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. Ahhoz, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az oldalt, szükséges eltárolnunk bizonyos adatokat arra vonatkozóan, hogy hogyan használod a weboldalunkat. Ez apró szövegfájlok, úgynevezett sütik segítségével történik. A sütik kisméretű fájlok, amelyek az általad használt számítógépre vagy egyéb eszközre töltődnek le egy web szerverről. A webes böngésződ ezután minden egyes későbbi látogatás alkalmával visszaküldi ezeket a sütiket a weboldalnak, így az felismer téged, és megjegyzi a beállításaidat (például a felhasználói preferenciákat).

A Weboldal látogatásakor regisztrálhatjuk a hozzáférési pont IP címét. (Az IP cím egy egyedi szám, amelynek alapján egy felhasználó az internetre való kapcsolódáskor azonosítható, és azt a böngésző egy weboldal megnyitásakor automatikusan megküldi a kiszolgálónak.) Az IP címeket a Weboldal látogatottságának felmérésében is felhasználjuk. Ezen felmérések közé tartozhatnak az adott weboldal használatára vonatkozó információk begyűjtése, amelyet a Szolgáltató a Weboldal tartalmainak javításához, a tartalmak személyre szabásához, a felhasználói élmény optimalizálásához és a használat gyakoriságának méréséhez is felhasználhat. A begyűjtött adatok alapján statisztikai elemzéseket is végzünk.

Hogyan törölhetők a sütik? A legtöbb böngésző automatikusan fogadja a sütiket.

A sütiket a felhasználó a böngészőjében kikapcsolhatja, de ha ezt teszi, sok olyan funkciót veszíthet el, amelyek a weboldal megfelelő használatához szükségesek. További információkért a sütikre vonatkozóan, látogass el a www.aboutcookies.org weboldalra, amely átfogó és független tájékoztatást nyújt a sütik letiltásáról a böngésző beállításaiban, illetve a számítógépen található sütik törléséről. A mobiltelefonon található sütik törlése kapcsán kérjük, olvasd el a készülék használati útmutatóját. Jelen Weboldal használatával elfogadod, hogy az oldal a jelen szabályzattal összhangban sütiket használ.

Jogérvényesítési lehetőségek: Az a felhasználó, aki úgy érzi, hogy a www.piqniq.hu üzemeltetői megsértették személyes adatai védelméhez való jogát, az a Piqniq Project Kft. adatvédelmi tisztviselőjéhez fordulhat a [email protected] mail címen, illetve a megadott elérhetőségeken, továbbá igényét polgári bíróság előtt érvényesítheti, vagy kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hivatal (NAIH) – székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C, postacím: 1530 Bp. Pf.: 5, honlap: www.naih.hu – segítségét is a 2011. évi CXII. törvény és az Európai Unió Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szabályai szerint. További információ a NAIH honlapján található.

Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele van a weboldallal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a [email protected] e-mail címen.

Egyéb nyilatkozatok

A honlapon található információk kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, semmilyen körülmények között sem minősülnek tanácsadásnak, ajánlásnak, vagy ajánlatnak azok nem szolgálhatnak semmilyen döntés, vagy intézkedés alapjául.

www.piqniq.hu-n található minden tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegy oltalom alatt állnak. Azoknak – a személyes használatot meghaladó mértékű – bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a szerzői jogok tulajdonosának, a Szolgáltatónak kifejezetten erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

A szerzői jogokról bővebben

A Piqniq Budapest fenntartja a jogot a honlapon közzétett tartalmak bármikori felülvizsgálatára, szükség szerint módosítására, illetve frissítésére.

www.piqniq.hu honlapon található teljes tartalom a Piqniq Budapest (“Szerző”) szellemi tulajdona.

A Szerző, mint a szerzői jog tulajdonosa fenntartja a teljes tartalomra vonatkozóan annak terjesztésével és másolásával kapcsolatos minden jogot.

A tartalomátvétel jogszerű lehetőségei:

  1. Idézés hivatkozással: A www.piqniq.hu oldalon található írások közül szabadon idézhető, az adott cikk címe és a cikk első mondata (lead). A cikk további része az online működő, azaz átkattintható hiperhivatkozással tekinthető meg a www.piqniq.hu weboldalon. A hivatkozás lehet szöveges vagy akár grafikus link is.
  2. Másodközlés, írásos engedéllyel: Amennyiben teljes cikket, tartalmat, fotót vagy grafikát szeretnél felhasználni akár nyomtatott akár elektronikus sajtóban, vagy bármilyen más üzleti célból, úgy kérjük, ezt jelezd az [email protected] e-mail címen felénk, hogy az után közlésre írásbeli engedélyt adhassunk.

Figyelem!

Szerző előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy video anyag, struktúra, adatszerkezet, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – lementheted merevlemezedre vagy kinyomtathatod, de ebben az esetben sem vagy jogosult a weboldaltartalom így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, letölthetővé tételére, adatbázisban történő tárolására, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen észrevétele van, kérjük, forduljon bizalommal hozzánk az [email protected] e-mail címen. Szintén ezen a címen jelezheti a weboldallal kapcsolatos bármely problémát, visszaélést.

www.piqniq.hu aloldalai teljes egészében szerzői jogvédelem és védjegyoltalom alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, azt a részt nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a Szerző előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

Adatkezelésre és adatvédelemre vonatkozó szabályainkat az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzatunk tartalmazza (jelen oldal tetején látható), melynek szabályai a felhasználási feltételek részért képezik.