Cukrászdanyitás a gyakorlatban – Nem kicsiben, csapatban kell gondolkozni!
Üzletnyitás workshop // 10 fontos szempontot, ha egy gasztronómiai egység elindítását fontolgatod
Hogyan legyen jelen a gasztrovállalkozásod az információs zajban?
Weboldal, social media // 10 legfontosabb szempont az online kommunikációban
Húsmentesen, fenntarthatóan
Gasztronómia növényi alapokon / húsevők vs. vegánok 2.0
Itt rövid, tömör, pontokba
szedett hasznos témákat találsz.
Tanulj, fejlődj!
Mire a gyerek rájön, hogy a “dínóhusi” nem triceratopsból van, már késő
10 dolog, hogy egészséges és minőségi étkezést szokjon meg a gyerek
A tökéletes kovászos kenyér titka
10 tipp, hogy otthon is varázslatos pékárut készíthess
Vendéglátóhelyet nyitnál?
10 fontos tény dolog, amit mindenképpen érdemes észben tartanod