Impresszum

Cégnév: Piqniq Project Kft.

Cím: 2142 Nagytarcsa, Déri Miksa utca 6.

E-mail[email protected]

A Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága által vezetett nyilvántartási száma: 13-09-214357

Adószám: 27190654-2-13

Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, reg.szám: BU10491582

Tárhelyszolgáltató: Rackforest Informatikai Kereskedelmi Szolgáltató És Tanácsadó Kft.

Telefonszám+36 30 774-1009

Egyéb nyilatkozatok

A honlapon található információk kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, semmilyen körülmények között sem minősülnek tanácsadásnak, ajánlásnak, vagy ajánlatnak azok nem szolgálhatnak semmilyen döntés, vagy intézkedés alapjául.

www.piqniq.hu-n található minden tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegy oltalom alatt állnak. Azoknak – a személyes használatot meghaladó mértékű – bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a szerzői jogok tulajdonosának, a Szolgáltatónak kifejezetten erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

A szerzői jogokról bővebben

A Piqniq Budapest fenntartja a jogot a honlapon közzétett tartalmak bármikori felülvizsgálatára, szükség szerint módosítására, illetve frissítésére.

www.piqniq.hu honlapon található teljes tartalom a Piqniq Budapest (“Szerző”) szellemi tulajdona.

A Szerző, mint a szerzői jog tulajdonosa fenntartja a teljes tartalomra vonatkozóan annak terjesztésével és másolásával kapcsolatos minden jogot.

A tartalomátvétel jogszerű lehetőségei:

  1. Idézés hivatkozással: A www.piqniq.hu oldalon található írások közül szabadon idézhető, az adott cikk címe és a cikk első mondata (lead). A cikk további része az online működő, azaz átkattintható hiperhivatkozással tekinthető meg a www.piqniq.hu weboldalon. A hivatkozás lehet szöveges vagy akár grafikus link is.
  2. Másodközlés, írásos engedéllyel: Amennyiben teljes cikket, tartalmat, fotót vagy grafikát szeretnél felhasználni akár nyomtatott akár elektronikus sajtóban, vagy bármilyen más üzleti célból, úgy kérjük, ezt jelezd az [email protected] e-mail címen felénk, hogy az után közlésre írásbeli engedélyt adhassunk.

Figyelem!

Szerző előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy video anyag, struktúra, adatszerkezet, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – lementheted merevlemezedre vagy kinyomtathatod, de ebben az esetben sem vagy jogosult a weboldaltartalom így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, letölthetővé tételére, adatbázisban történő tárolására, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen észrevétele van, kérjük, forduljon bizalommal hozzánk az [email protected] e-mail címen. Szintén ezen a címen jelezheti a weboldallal kapcsolatos bármely problémát, visszaélést.

www.piqniq.hu aloldalai teljes egészében szerzői jogvédelem és védjegyoltalom alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, azt a részt nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a Szerző előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

Adatkezelésre és adatvédelemre vonatkozó szabályainkat az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzatunk tartalmazza (jelen oldal tetején látható), melynek szabályai a felhasználási feltételek részért képezik.