EPISODE 10

A vendégnek mindig igaza van?

A kommunikáció a vendégélmény alapja

Az éttermes vállalkozásoknak komoly kihívást jelent a vendégértékelések kezelése. Nem lehet minden igénynek megfelelni, de a megfelelő kommunikáció rengeteget számít. A vendégélmény azonban nem csak a vendéglátón múlik, kellő nyitottság szükséges a vendég részéről is, hogy képes legyen befogadni, amit az étterem közvetít felé. Igaz-e az a régi mondás, hogy mindig a vendégnek van igaza? Szükséges-e, és ha igen, hogyan lehet a vendégeket edukálni, nyitottabbá, befogadóbbá tenni az éttermes vállalkozások irányába? Mit tehet a vendég, hogy elkerülje a csalódást jelentő helyzeteket? Hogyan kommunikáljon jól egy gasztrovállalkozás?

Tizedik podcast adásunkban ezeket a kérdéseket járjuk körül Barabás Csaba Heinz, a tiszafüredi Mariska étterem tulajdonosa és Aczél László gasztroblogger segítségével.


HASZNOS LINKEK

BARABÁS CSABA HEINZ
LinkedIn

ACZÉL LÁSZLÓ
LinkedIn

MŰSORVEZETŐ
Petur András

GYÁRTÓ
Showcast Media