EPISODE 02

Fenntartható gasztrovállalkozások

Zöldítsd a működésed kis lépésekkel!

Néhány éve még trendinek számított ha egy vendéglátó egység a fenntarthatósággal foglalkozott, ma már kötelező beépíteni a mindennapos működésbe. Bár sokan, sok helyen beszélünk a témáról, még rengeteg a tennivaló a műanyag szívószálon túl.

A Piqniq Budapest második podcastjában arra keressük a választ egy környezettudatos higiéniai márka alapítójával és egy hulladékgazdálkodásban jártas szakértővel, hogy milyen kihívásokkal szembesül, és milyen konkrét lépéseket tehet egy gasztrovállalkozás vagy fogyasztó, ha fontos neki a környezettudatosság.

Tanuljatok, fejlődjetek velünk, és hallgassátok adásunkat szeretettel.


HASZNOS LINKEK

JUHÁSZ ANDRÁS
Cleaneco
Bibo

GYENGE LÁSZLÓ
LinkedIn

MŰSORVEZETŐ
Petur András

GYÁRTÓ
Showcast Media