Mikor jó egy gasztrovállalkozás fizetési rendszere? Legjobb, ha észrevétlenül szolgálja a vállalkozást a háttérben, minél zökkenőmentesebb fizetési élményt biztosítva a vevőknek. A digitális fizetési megoldások árát nem lehet lefordítani a pénzügyi cégek haszonszerzésére, hiszen a biztonságos pénzmozgás biztosítása mellett számos szolgáltatás árát tartalmazza a meghatározott díj. Ezek a rendszerek olyan mértékű hatékonyság növekedést idézhetnek elő egy gasztrovállalkozásnál – például a dolgozók tehermentesítésével – ami már komoly összeget képvisel a hónap végén.
Podcast adásunkban Magyar Balázs, a Bizpay tulajdonosának és ügyvezetőjének, valamint Várady Tibor, az Espresso Embassy alapítójának beszélgetésében a különböző fizetési megoldások mellett szó esik a borravaló és a szervízdíj kérdésköréről, a fizetéshez kapcsolódó eszközök, géppark racionalizálásáról, az átlátható vállalkozói működés fontosságáról és a közelgő NTAK bevezetés által támasztott követelményekről.
HASZNOS LINKEK
MAGYAR BALÁZS
Bizpay
VÁRADY TIBOR
Espresso Embassy
MŰSORVEZETŐ
Petur András
GYÁRTÓ
Showcast Media

