Losits Gábor

szerkesztő

2021. november 17.

Tálos Gábor – Zhao Zhou

Keve Márton | Pancsovay Zita | Serfőző Márta
Drégelyi Xénia | Farkas Kata

Tálos Gábor közel negyven éve szerelmese az igazi távol-keleti tea élménynek, amit végül pár éve már Magyarországon is népszerűsít a Zhao Zhou-ban a legkiválóbb teakészítmények árusításával az Ázsiában megtapasztalt filozófia és tudás közvetítésével.

A Zhao Zhou minőségével kapcsolatban nem ismer kompromisszumot. A minőségi termékkínálat mellett arra is hatalmas energiát fordít, hogy munkatársai megfelelően tudjanak figyelni a betérő vásárlókra.

„A tea nekünk azt jelenti, hogy közelebb kerülsz a természethez; általa közelebb kerülsz magadhoz is.“
– ezen túl Tálos Gábor személyisége garancia arra, hogy a teafogyasztók megtapasztalhatják azt a különleges természetközeli élményt, azt a fajta lelassulást, amire nagyon vágyunk a hétköznapokon.

„A minőségi vendéglátáshoz kell, hogy lásd a másikban az embert. Ha ez megtörténik csapat és vendég szinten is, akkor megvan a kapcsolat, akkor mindenki tudja, hogy oda tartozik, és máris máshogy fogja kezelni a dolgokat.“
– vallja Tálos Gábor

Tálos Gábor – Zhao Zhou

Fontos társadalmi feladat, hogy a gasztrovállalkozások láttathassák magukat és megnyilvánuljanak a következő hónapokban.

A Piqniq Budapest és a Mastercard közös kampánya ehhez járul hozzá, időt és teret biztosítva a közös tanulásnak, fejlődésnek.

3 hónap alatt közel 100 szakember megszólaltatásával, 25 témán keresztül mutatjuk be a hazai gasztronómia szereplőit: vendéglátósokat, beszállítókat, szolgáltatókat, illetve a szektorhoz kapcsolódó szakembereket.